Tervetulo Väksyn uusituille kotisivuille

Koronapandemian vuoksi Kotiseutuyhdistyksen museo ja arkisto ovat kiinni, joten valokuvien yms. kopiointi ei ole mahdollista. Yhdistyksen kokouksia ei myöskään voida toistaiseksi järjestää. Heti, kun tilanne normalisoituu, ilmoitamme asiasta kotisivuillamme!

Paikkakunnan historiasta kiinnostuneelle sivuiltamme löytyy todella paljon mielenkiintoista katseltavaa ja luettavaa. Esimerkiksi yhdistyksen laajasta valokuva- ja arkistokokoelmasta osa on esillä kotisivuillamme. Valokuvia löytyy niin Aarne Vuorisen arkistosta, kuin Pukkimäki-sivun sekä JR50 valokuva-arkistosta. Näiden kaikkien linkit löytyy menusta.

Kotiseutuyhdistyksen museo on Suolahdessa. Museomme tilat ovat ahtaat ja epäkäytännölliset. Tästä syystä toiveenamme onkin ollut jo pitkään saada sille uudet ja paremmat museotoimintaa tukevat tilat. Museon kokoelmien esittelemiseksi teimme keväällä 2019 sen sisältä 360°- esityksen, jonka avulla museossa voi liikkua virtuaalisesti. Virtuaalimatkaan on sisällytetty lyhyitä esityksiä, joissa Hannu Kumpulainen kertoo kokoelmista. Virtuaalimatkaan museomme kokoelmiin pääsee »tästä linkistä.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste on luettavissa »tästä linkistä.